fbpx

Sportcenter Syd väljer Usera AB

Vem är Du, vad står Ditt företag för och vad erbjuder ni?

Mitt namn är Andreas Pålsson, VD på Hoppla Pålle AB (Sportcenter Syd). Jag är en av Sveriges mest meriterade spelare med SM guld, 5 VM och EM för Sverige med ett silver som bästa resultat och just nu är jag i full färd med att skapa Sveriges bästa aktivitetscenter.

På Sportcenter Syd har vi alltid haft ambitionen att kunna erbjuda något för hela familjen och nu tar vi nästa steg, genom att erbjuda konferens i världsklass. Padel, Gym, Bowling, Klättring, Konferens, Kontor, Kiropraktor, Shuffleaboard, Bistro med fulla rättigheter och det kommer mer…

Vad gör Du på ditt jobb?

Mitt jobb är se till att min personal har bästa möjliga förutsättningarna att göra sitt jobb. Jag brinner för att hela tiden utveckla Sportcenter Syd och hitta nya möjligheter. Förutom det så är jag troligtvis Sveriges bästa padeltränare och tillbringar många timmar på banan med allt från nybörjare till sverigeeliten.

Varför valde Du Usera?

Jag valde Usera eftersom jag direkt kände att Usera, precis som Sportcenter Syd, gör det lilla extra för att det ska bli bra.

Vad har varit bra i vårt samarbete?

Egentligen allting, men det som sticker ut är servicen från första kontakt. Usera har varit mycket mer än – bara en leverantör. De tar inte bara fram en lösning där vi köper prylar, utan vi får även hjälp med utbildning och service. Usera har funnits med hela vägen, vilket ger oss stort självförtroende när vi nu får bokningar på våra konferensrum.

Är det något särskilt som Du tycker kännetecknar samarbetet med Usera?

Det som kännetecknar samarbetet med Usera är, som jag även nämnde innan, just service. Sedan samarbetet började har allt gått väldigt smidigt från start till invigning av rummen. Konferensrummen är verkligen välplanerade och det finns en tanke varför allting har gjorts på det sättet.

Är det något särskilt som Du vill lyfta fram kring Useras tjänster och produkter?

Jag har inte så mycket mer att säga kring Useras specifika tjänster och produkter, men min erfarenhet efter vårt samarbete är att vill man arbeta med ett företag som ligger i framkant, ett företag som jobbar med morgondagens teknik, moderna tjänster och de senaste produkterna så är Usera ett bra val. Se bara på standarden vi fått i våra konferensrum. Mitt favoritrum är Ringside. Skärmen som är placerad i det rummet gör det enkelt för företag att koppla upp sig och få hela rummet engagerat med hjälp av Microsofts tjänster. Det andra rummet, Players Lounge, är mer anpassat för aktiva presentationer. Tack vare den interaktiva skärmen kan man skriva, rita och trycka. Tänk känslan att stå framför ett stort blädderblock, men att man i stället får allt sparat och delat digitalt med sina teammedlemmar, även om de skulle befinna sig någon helt annan stans.

Skulle Du rekommendera andra att vända sig till Usera och så fall, varför?


Jag skulle råda alla att kontakta Usera för att utveckla ditt företag och se alla möjligheter som det kommer ge er.

Messenger icon
Chatta med oss!