fbpx

Finansiering

Finansiering för Dig med företag

Förutom traditionellt fakturaalternativ erbjuder Usera även finansiering i form av hyra av våra lösningar.

Det är era behov och förutsättningar som avgör vilket alternativ ni ska välja varför inte jämföra de båda alternativen?

Köpa eller Hyra

De flesta av våra lösningar är möjliga att hyra. Under hyrestiden ansvarar vi för att utlovad funktion av lösningen uppfylls. Många av våra kunder som anser att det är avgörande för deras verksamhet att funktionaliteten alltid finns,6195 väljer att hyra både konferensutrustning, bokningsskärmar och företagets digitala skyltning. Våra hyresavtal är vanligen på 36 månader. Under denna tiden garanterar vi funktionen på lösningen. Tryggt och säkert.

Vi samarbetar med Grenke. Bolaget grundades redan 1978 och har funnits i Sverige i över 20 år, med närvaro i över 30 länder runt om i världen. Deras styrka är att de erbjuder fast ränta över hela hyresperioden vilket ger Er bästa möjlighet att veta den totala kostnaden.

Ni kan välja på hyra i 24 alternativt 36 månader där vi garanterar funktionen i er lösning. Efter hyrestiden finns det möjlighet att förlänga hyresperioden, nu utan garanti och nu till en lägre kostnad alternativt uppdatera er befintliga lösning med ny teknik för att bibehålla funktion och garanti. Det kommer även ges möjlighet att köpa ut befintlig teknik efter att hyrestiden gått ut till en förmånlig summa.

Vill Du veta mer om hur vi kan hjälpa Dig med finansiering av vår lösningar, kontakta oss så berättar vi mer.

Finansiering för Dig som privatperson

Usera erbjuder ett enkelt sätt att dela upp Din betalning när Du investerar i våra tjänster och produkter.

Vi samarbetar med Grenke. Bolaget grundades redan 1978 och har funnits i Sverige i över 20 år, med närvaro i över 30 länder runt om i världen. Deras styrka är att de erbjuder fast ränta över hela hyresperioden vilket ger Dig bästa möjliga avbetalningsvillkor. Du kan själv välja vilken månadskostnad som passar Dig bäst.

Vill Du veta mer om hur vi kan hjälpa Dig med finansiering av Ditt privata köp, kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss så berättar vi mer och hur vi kan hjälpa er med finansiering av Useras tjänster och produkter.

Kontakta oss

Ej företag, ange "Privatperson" i detta fält.
Messenger icon
Chatta med oss!