fbpx

Finansiering

Finansiering för Dig med företag

Förutom traditionellt fakturaalternativ erbjuder Usera även finansiering i form av hyra eller leasing av våra lösningar.

Det är era behov och förutsättningar som avgör vilket alternativ ni ska välja. Ansvaret blir vårt och tryggheten blir er!

Hyra

De flesta av våra lösningar är möjliga att hyra. Under hyrestiden ansvarar vi för att utlovad funktion av lösningen uppfylls. Många av våra kunder som anser att det är avgörande för deras verksamhet att funktionaliteten alltid finns väljer att hyra både konferensutrustning, bokningsskärmar och företagets digitala skyltning. Våra hyresavtal är på 24 månader. Inga uppläggnings- eller aviavgifter tillkommer på månadsbeloppet. Hyran betalas periodvis i förskott.

Leasing

Som ett alternativ till hyra kan vi erbjuda leasing. Produkternas garantier gäller och vi erbjuder support på produkterna för en timkostnad, precis som vi gör till våra fakturakunder. Leasingavtal är valbart beroende på totalbelopp och det finns ett restvärde vid slutet av avtalsperioden.

Vi samarbetar med Wasa Kredit, ett finansbolag inom länsförsäkringsgruppen. Vill Du veta mer om hur vi kan hjälpa er med finansiering, kontakta oss så berättar vi mer.

Finansiering för Dig som privatperson

Usera erbjuder ett enkelt sätt att dela upp Din betalning när Du investerar i våra tjänster och produkter.

Vi samarbetar med WASA Kredit, ett finansbolag inom länsförsäkringsgruppen, vilket ger Dig bästa möjliga avbetalningsvillkor. Du kan själv välja vilken månadskostnad som passar Dig bäst.

Vill Du veta mer om hur vi kan hjälpa Dig med finansiering av Ditt privata köp, kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss så berättar vi mer och hur vi kan hjälpa er med finansiering av Useras tjänster och produkter.

Kontakta oss

Ej företag, ange "Privatperson" i detta fält.
Messenger icon
Chatta med oss!