fbpx

Microsoft 365

Microsoft Cloud Solution Provider                Er trygghet i molnet

Usera är Microsoft Silverpartner och levererar allt för hela Microsoft 365 lösningen. Det innebär att vi är certifierade och utbildade leverantörer och att ni kan känna er trygga med att vi på ett professionellt sätt levererar, konfigurerar och utifrån behov hanterar allt som Microsoft 365 för företag har att erbjuda.

Vi hanterar allt kring konfigurationen av användare, delade resursers kalendrar så som rum eller bilar, vi instruerar er i hur videokonferenser via Teams arrangeras på bästa sätt samt hur ni kan jobba effektivare som företag med Teams och andra produktiva applikationer.

När systemet sitter på plats hjälper vi er med hur ni med er konferensutrustning kan integrera och maximera möjligheterna med Microsoft 365 Business och dess samarbetsfunktioner.

Låt Usera bli er molnspecialist

Office Microsoft Partner

Du är nu bara ett klick ifrån den i särklass billigaste och mest betydelsefulla flytten Du någonsin gjort

Microsoft 365 är en prenumeration som ger betydelsefulla möjligheter för Dig, Ditt företag och Dina anställda.

Molnlagring, videomöte, chatta och samarbeta via Microsoft Teams är viktiga resurser i dessa tider. Här finns flexibla lösningar och smidiga sätt att arbeta tillsammans oavsett geografisk placering.

Klicka på ”Gratis Microsoft 365 Migrering” fyll i uppgifterna i formuläret så kan vi påbörja er migrering redan idag.

”Behöver ditt företag hjälp inom IT/Support, så lämnar jag mina varmaste rekommendationer till Dig att välja Usera

Du kan förvänta dig en seriös partner som är med er HELA vägen – som ser behoven och har lösningar på i princip allt!”

/Markus Schyllert Marknadschef på Mårtenssons Trafikskol

Som er Microsoft Cloud Solution Provider garanteras ni en prenumerationstjänst av Microsoft 365 som innebär flexibilitet, trygghet, support och direktkontakt av en lokal leverantör istället för att gå via Microsoft.

Det är enkelt att få hjälp av oss på Usera! Sitter ni redan i en befintlig Microsoft 365 miljö och behöver hjälp och support eller vill byta leverantör för lösningen? Krånglar e-posten? Synkroniserar inte dokument och annan data som den ska? Har Du bekymmer med att koppla upp Dig eller ansluta till videomöten?

För att teckna er för Microsoft 365 prenumeration och gratis migrering till molnet, fyll i formuläret här.

Vill Du veta mer om plattformen Microsoft 365 och dess möjligheter, alternativt önskar konfigurationsjusteringar av befintlig tjänst är Du välkommen att kontakta oss.

Med Office 365 är möjligheterna oändliga. Vi hjälper Er under hela processen. Välkomna att kontakta oss.

Kontakta oss

Ej företag, ange "Privatperson" i detta fält.
Messenger icon
Chatta med oss!