fbpx

Videokonferens

Vill ni tidseffektivisera utan att tumma på kvalitet?

Möten via videokonferens spar tid och pengar.

Boka fler videomöten och videokonferenser istället för fysiska möten på plats. Med en väl integrerad lösning av er videokonferens blir inte bara kvalitén på mötena förträfflig utan fördelarna är fler än så.

Genom att minska resandet värnar ni om miljön och ni blir mer tidseffektiva eftersom ni minimerar tiden som spenderas i bil, tåg eller flygplan.

Sist men inte minst så sparar ni pengar till följd av minskade transportkostnader och ineffektiva personalkostnader som transportsträckor ofta innebär.

Läs mer om fördelar med videomöten här.

Tid är pengar! Det är dags att slå hål på myten att videokonferens är dyrt

 

Alla har råd med en bra videokonferenslösning

Videokonferenser är inte bara tidseffektiva och miljöbesparande utan det finns även en ekonomisk positiv effekt. Det är en stor investering men vi menar trots det att alla har råd med en bra videokonferenslösning.

I många fall när vi räknar på en konferenslösning till ett företag så är systemet betalt redan första veckan tack vare alla besparingar som möjligheten att hålla ett professionellt möte via videokonferens ger.

Vi hjälper er med att ta fram rätt hårdvara för era behov samt med integration med Office 365 och Microsoft Teams

Läs mer här om Videokonferensutrustning och videokonferenssystem

Som kund hos oss väljer ni om ni vill köpa utrustningen eller hyra en funktion av oss. Usera lämnar olika alternativ på upplägg och vad som ingår i dessa. Detta kan ni läsa mer om under Finansiering.

Kontakta oss redan idag för att komma igång och kostnadseffektivisera er arbetsdag. Möten via videokonferens spar tid och pengar och ger mer tid över till annat!

Kontakta oss

Ej företag, ange "Privatperson" i detta fält.
Meny
Messenger icon
Chatta med oss!