fbpx

Videokonferens

Microsoft Teams Room – tidseffektivisera utan att tumma på kvalitet!

Videomöten och videokonferenser istället för fysiska möten ligger i tiden. Med en väl integrerad lösning av er videokonferens så kommer ni få förträffliga mötessessioner.

Vi kan anpassa våra lösningar mot den plattform Du föredrar men förespråkar Microsoft Teams.  Microsoft Teams är ett av världens största sammarbetsverktyg. Med konceptet Microsoft Teams Rooms får Du alla Teams fantastiska funktioner med Dig även in i mötesrummet.

Det är enkelt för användaren att boka möten direkt i sin kalender. Rummet är automatiserat och all teknik startar upp automatiskt när man beträder rummet. Anslutning till mötet sker med ett enkelt knapptryck på en tydlig användarvänlig touchpanel. Systemet är kompatibelt med andra mötesplattformer och har stöd för alla typer av enheter. Kontakta oss om ni vill veta mer om alla fördelar och funktioner så bokar vi in ett möte.

Microsoft Teams Room

Miljöbesparande

Tidseffektivt

Ekonomiskt

Användarvänligt

Geografiskt oberoende

Med konceptet Microsoft Teams Rooms får Du alla Teams fantastiska funktioner med Dig även in i mötesrummet

Sitter ni redan i en befintlig Microsoft 365 miljö är Teams Rooms en väldigt prisvärd lösning. Sitter ni inte i en Microsoft 365 lösning står vi gärna till er tjänst med migrering, integration och konfigurering. Vi hjälper er med att ta fram rätt hårdvara för just era behov. Läs mer om Microsoft 365 och teckna er för gratis migrering.

Vill Du veta mer om Videokonferensutrustning och videokonferenssystem kan du läsa om det här.

Ladda ned vår snabbguide för Microsoft Teams Room

Vill Du hellre ha guiden i fysisk form så skickar vi den gärna till er per post. Fyll i företagets kontaktuppgifter i formuläret som Du hittar här

En bra videokonferensutrustning är såklart en investering men med alla besparingar en professionell och väl integrerad lösning ger betalar det sig snabbt

Möten via videokonferens spar tid och pengar genom minskade transportkostnader och ineffektiva personalkostnader som transportsträckor ofta innebär. Genom att minska resandet värnar ni också om miljön och ni blir mer tidseffektiva eftersom ni minimerar tiden som spenderas i bil, tåg eller flygplan.

Det finns även en ekonomisk positiv effekt med möten via videokonferens. Det är en stor investering men i många fall när vi räknar på en konferenslösning till ett företag så betalar sig detta ofta snabbt tack vare alla besparingar som möjligheten att hålla ett professionellt möte via videokonferens ger.

Läs mer om fördelar med videomöten här.

Som kund hos oss väljer ni om ni vill köpa utrustningen eller hyra en funktion av oss. Usera lämnar olika alternativ på upplägg och vad som ingår i dessa. Detta kan ni läsa mer om under Finansiering.

Kontakta oss redan idag för att komma igång och kostnadseffektivisera er arbetsdag. Möten via videokonferens spar tid och pengar och ger mer tid över till annat!

Kontakta oss

Ej företag, ange "Privatperson" i detta fält.
Messenger icon
Chatta med oss!