fbpx

Det smarta hemmet

Den intelligenta bostaden

Vi installerar den tekniska standard som nutidens byggnationer kräver

Ditt hem är Din borg. Den ska vara trygg, bekväm och ge Dig livskvalité. Oavsett om det handlar om ljud, bild, ljus, nätverk eller säkerheten i Ditt hem så finns det fantastiska möjligheter som ger Dig det bekväma hem som Du förtjänar.

Usera arbetar endast med professionella tillverkare som saluför det mest kvalitativa för hem och bostäder.

Vi har erfarna, välutbildade installatörer som håller sig uppdaterade inom dagens teknologiska hem. Tekniken ska inte bara installeras och fungera. Den ska även implementeras i hemmet på ett stilrent och diskret sätt. Vi ser därför till att hålla oss uppdaterade kring trender även när det gäller inredning och design.

Lev bekvämt. Gör livet enklare och tillvaron lyxigare

Vi vill att alla ska få ut det bästa av sin vardag. Ett automatiserat hem med modern teknisk standard underlättar, förenklar och skapar bekvämlighet och en känsla av lyx i vardagen.

Det är skillnad på ett smart hem och ett intelligent hem

Många människor idag söker sig till eller i många fall kräver senaste tekniken i sina hem. Det ska vara bekvämt, lyxigt men samtidigt lättmanövrerat för hela familjen.

Usera är Din helhetsleverantör av denna lyx. Oavsett om Du står inför en nybyggnation eller vill uppgradera Ditt hem kring ljud, bild, ljus, nätverk och säkerhetssystem så finns vi här för Dig genom hela processen, från idé till realitet.

I en redan befintlig fastighet innebär detta att vi kopplar samman alla Dina smarta hem lösningar till en och samma plattform.

Vid en nybyggnation är vi med fördel med genom hela processen. Från projektering till installation implementerar vi på ett snyggt och smidigt sätt just Dina individuellt anpassade intelligenta lösningar i Ditt hem.

Oavsett om fastigheten är gammal eller nybyggd blir resultatet det samma, en helteknologisk bostad där alla smarta funktioner är kopplade till en och samma enhet. Ett hus, en plattform, en knapp, en app.

Din idé blir vår uppgift

Med lång erfarenhet och många projekt bakom oss känner vi att det finns få begränsningar av vad vi inte kan göra. Dela med Dig av tankar och önskemål. Vi hittar lösningar.

Behöver Du hjälp med finanserna inför Din investering? Läs mer här.

Ditt hem är Din borg. Den ska vara trygg, bekväm och ge Dig livskvalité.

Det spelar ingen roll vad för typ av bostad Du har, bostadsrätt, villa, flerfamiljshus, lägenhet, nytt eller gammalt. Alla kan få ett bekvämt och intelligent hem.

Läs mer här om ljudsystem, nätverk och styrsystem för hem och bostad.

Kontakta oss redan idag så tar vi fram rätt produkter anpassade för era ändamål och behov.

Kontakta oss

Ej företag, ange "Privatperson" i detta fält.
Messenger icon
Chatta med oss!