fbpx

Bildsystem – en visuell upplevelse

Vad behövs för en perfekt presentation?

Ni vill leverera lyckade föreläsningar, perfekta presentationer och uppnå många givande möten och för det behöver ni modern och kvalitativ teknik, anpassade för just era behov och önskemål.

Usera har den utrustning som ni behöver för att kunna ge era åhörare en perfekt presentation i kombination med en stark visuell upplevelse. Optimal placering och nivåsättningar på installerad hårdvara är viktigt och vi har självklart god kunskap och lång erfarenhet även inom detta.

Vi projekterar och installerar helhetslösningar inom presentationsteknik för såväl mindre presentationer med skärm och större presentationer med projektorer och projektorer med interaktivitet till storskärm med den senaste touch-tekniken.

En perfekt presentation ska vara en visuell upplevelse för alla. Det spelar ingen roll om du befinner dig i en mindre eller större lokal.

Vi levererar helhetslösningar inom presentationsteknik och du bestämmer om du ska köpa eller hyra den utrustning ni behöver.

Som kund hos oss väljer ni om ni vill köpa utrustningen eller hyra en funktion av oss. Usera lämnar därför olika alternativ på upplägg och vad som ingår i dessa. Detta kan ni läsa mer om under Finansiering.

Kontakta oss redan idag så kommer vi att ta fram rätt produkter anpassade för era ändamål och behov.

Kontakta oss

Ej företag, ange "Privatperson" i detta fält.
Messenger icon
Chatta med oss!