fbpx

Projektering

Din helhetsleverantör, för ett tryggt och stabilt projekt. Vi finns med Er hela vägen från idé till driftsättning

Vi är Din helhetsleverantör och finns med dig hela vägen från projektering till driftsättning. Genom korrekt utförd projektering i god tid skapar man ett tryggt och stabilt projekt, man får en renare installation med mindre synliga kanaler samtidigt som man spar pengar på installationen eftersom man redan i förväg kan se och lösa eventuella problem.

Vi ritar, räknar, inspirerar och tar fram produkter för en komplett och fungerande helhet

Teknisk projektering är ett viktigt område för oss. Det är det grundläggande fundamentet för ett tryggt och stabilt projekt.

Vi ritar, räknar, inspirerar och tar fram förslag på hur produkter kan sättas samman till en komplett och fungerande helhet, väl anpassad efter lokalens förutsättningar, kravspecifikationer och utifrån Era önskemål.

Som kund hos oss väljer Ni om Ni vill köpa utrustningen eller hyra en funktion av oss. Usera lämnar olika alternativ på upplägg och vad som ingår i dessa. Detta kan Ni läsa mer om under Finansiering.

Önskar Ni veta mer om hur vi arbetar med projektering eller önskar sätta igång och projektera med oss så vänligen kontakta oss.

Kontakta oss

Ej företag, ange "Privatperson" i detta fält.
Meny
Messenger icon
Chatta med oss!