fbpx

Besökssystem

Bekämpa COVID-19 från receptionen

Proxyclick är tidens moderna, innovativa inchecknings och besökshanteringssystem och vi på Usera är enda och mycket stolta återförsäljare i Sverige av detta i särklass mest välutvecklade och kompletta system i den här kategorien.

Proxyclick är en anpassningsbar molnbaserad lösning som har använts som besökssystem länge världen över av både stora som små välkända företag. När pandemin slog till vidareutvecklade de snabbt sin produkt som nu innehåller fler viktiga och betydelsefulla tjänster som underlättar och skapar trygghet för företag, anställda och besökare världen över.

Go touchless. Minimera riskerna och öka säkerheten med incheckningssystemet Proxyclick

 

Vem är här?

Vem kommer?

Vem har besökt oss?

Screening av temperatur, skräddarsydda frågeformulär och information om ert företags riktlinjer och säkerhetsinstruktioner utförs innan anställda och besökare når lobbyn eller receptionen. På så vis får Du all data på samma ställe, tryggt och säkert och med minimala risker för spridning av infektion på företaget.

Besökaren ges efter godkänd screening och godkända resultat åtkomst till företaget via en QR-kod så att man beröringsfritt och smidigt kan checka in och ta sig runt i era lokaler.

Du anpassar och profilerar plattformen med Ditt företags layout vilket ger ett snyggt, personifierat och professionellt intryck för Dina gäster och besökare.  

Var ett modernt företag! Ligg i framkant och lägg loggboken till handlingarna

 

Inte bara ett besökssystem

Systemet inkräktar inte på er integritetspolicy eftersom Du via inställningar programmerar att känslig och hälsorelaterad data automatiskt ska raderas  när den inte längre behövs. 

Systemet innefattar också tjänster som utskick av välkomstmail, avtalssignering och möjlighet att sända direktmeddelanden till alla som befinner sig i byggnaden ex. vid en eventuell fara. Plattformen är dessutom flerspråkig och globalt anpassad.

Vill Du läsa mer om Proxyclick besök deras hemsida här.

Låter det avancerat och komplicerat? Lugn!

Kontakta oss, vi hjälper Dig med kunskap, teknik, support och alltid med enkelhet för Dig som användare i fokus.

Kontakta oss

Ej företag, ange "Privatperson" i detta fält.
Meny
Messenger icon
Chatta med oss!