fbpx

Styrsystem

Styrsystem gör teknik användarvänlig

För att styra all teknik i lokalen och se till att allt fungerar så kan vi erbjuda allt från enklare knappbaserade system till mer avancerade touchbaserade styr- och kommunikationssystem.

Ni kanske vill ha automatisk belysning, mörkläggning eller att systemet stängs av automatiskt om det inte varit någon rörelse i rummet? Alla dessa möjligheter är väldigt enkla, bekväma och förlänger dessutom livslängden på er konferenshårdvara.

Vi förprogrammerar valda funktioner och specialanpassar dessa för era behov så att ni kan känna er lugna och trygga med problemfri teknik i era lokaler.

Med ett styrsystem kan man enkelt styra all teknik i lokalen med några fingertryck

Vi hjälper er så att ni slipper befatta er med teknik som strular

Usera erbjuder allt från enrumssystem till större heltäckande system som kan hantera samtliga rum i en hel fastighet, till och med mellan olika geografiska orter, för att förenkla användande, funktion och support av all tänkbar teknisk utrustning.

Styrsystem gör teknik användarvänlig och låter Dig fokusera på Ditt anförande istället för att oroa Dig för tekniken.

Som kund hos oss väljer ni om ni vill köpa utrustningen eller hyra en funktion av oss. Usera lämnar olika alternativ på upplägg och vad som ingår i dessa. Detta kan ni läsa mer om under Finansiering.

Jämför gärna checklistorna här under. Vilken av de två tillvägagångssätten skulle Du helst vilja använda Dig av inför ett anförande för att kunna leverera en professionell och smidig presentation?

Traditionell

  • Tryck igång projektorn.
  • Välj rätt ingång för HDMI.
  • Rulla ner projektorduken. (Använd pinnen för att nå upp)
  • Ställ in rätt belysning (framme vid dörren)
  • Rulla ner gardinerna en bit för bättre bildåtergivning.
  • Starta ljudanläggningen och ställ volymen på rätt nivå.
  • Starta videokällan och tryck på “Play”

Glöm inte att stänga av systemet helt och återställa allt så som Du fann det så att det är trevligt för nästa användare.

Med vänlig hälsning
Vaktmästaren

Styrsystem

  • Tryck på knappen “Börja presentation”

När Du är färdig kan Du bara lämna rummet så återställer systemet allt åt Dig automatiskt innan nästa användare.

Med vänlig hälsning
Usera

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er med automatiserade styrsystem för befintlig eller tilltänkt utrustning, alternativt boka service på befintlig utrustning, välkomna att kontakta oss.

Kontakta oss

Ej företag, ange "Privatperson" i detta fält.
Messenger icon
Chatta med oss!