fbpx

Signage – fyllt av möjligheter för en positiv företagskultur

En fulländad lösning för er interna kommunikation

En användarvänlig och molnbaserade plattform som tex. PlayIpp hjälper er att utveckla kommunikationen och gemenskapen internt. Information inom företaget delas via digitala informationsskärmar och direkt till medarbetarens smartphone.

Flera redaktörer kan snabbt och enkelt skapa och uppdatera innehåll. Plattformen gör det möjligt att sprida information, att interagera, skapa sociala nätverk och gemenskap inom företaget.

Vill ni öka drivet, motivationen engagemanget på arbetsplatsen? Det är enkelt och resultatet är en unik plattform

 

En medarbetare som mår bra är en medarbetare som presterar bra

En god medarbetarkommunikation resulterar i god lönsamhet i företaget och digitala informationskärmar är den perfekta kanalen för att fånga medarbetarnas uppmärksamhet, oavsett kontorets storlek, antal eller geografiska placering. Med några få knapptryck kan en nyhet nå brett eller enbart berörda medarbetare.

Skärmarna passar även bra i butiker och köpcentrum, inom sjukvård och offentliga miljöer, på skolor och universitet, hotell och restauranger, fastigheter.

 

 

En app som skapar gemenskap och sammanhållning i teamet

 

 

 

Hur skapar vi en positiv företagskultur med anställda som mår väl?

Till en modern signagelösning finns möjligheten att integrera en app som blir företagets interna informationskanal, personlig och helt oberoende av plats. Appen gör det enkelt för medarbetarna att hålla sig uppdaterade, att interagera och att vara en del av företagskulturen. Appen är enkel att hantera och innehåller smarta och användarvänligt förpackade funktioner som låter Dig fokusera på budskap och innehåll.

Kontakta oss så tar vi tillsammans er företagskultur till en helt ny nivå.

Kontakta oss

Ej företag, ange "Privatperson" i detta fält.
Messenger icon
Chatta med oss!