fbpx

Signage – fyllt av möjligheter för en positiv företagskultur

En fulländad lösning för Er interna kommunikation

En användarvänlig och molnbaserade plattform som tex. PlayIpp hjälper er att utveckla kommunikationen och gemenskapen internt. Information inom företaget delas via digitala informationsskärmar och direkt till medarbetarens smartphone.

Flera redaktörer kan snabbt och enkelt skapa och uppdatera innehåll. Plattformen gör det möjligt att sprida information, att interagera, skapa sociala nätverk och gemenskap inom företaget.

Vill Du öka drivet, motivationen engagemanget på arbetsplatsen? Det är enkelt och resultatet är en unik plattform

En medarbetare som mår bra är en medarbetare som presterar bra

Digitala informationsskärmar är den perfekta kanalen för att fånga medarbetarnas uppmärksamhet, oavsett kontorets storlek, antal eller geografiska placering. Med några få knapptryck kan en nyhet nå brett eller enbart medarbetare som närmast är berörda.

Skärmarna passar även bra i butiker och köpcentrum, inom sjukvård och offentliga miljöer, på skolor och universitet, hotell och restauranger, fastigheter.

En app som skapar gemenskap och sammanhållning i teamet

Till en modern signagelösning finns möjligheten att integrera en app som blir företagets interna informationskanal, personlig och helt oberoende av plats. Appen gör det enkelt för medarbetarna att hålla sig uppdaterade, att interagera och att vara en del av företagskulturen. Du behöver inte befatta Dig med tekniken. Appen innehåller smarta och användarvänligt förpackade funktioner som låter Dig fokusera på budskap och innehåll.

Hur skapar vi en positiv företagskultur med anställda som mår väl?

En god medarbetarkommunikation resulterar i god lönsamhet i företaget. Uppskatta era behov och räkna ut hur mycket investeringen kommer att kosta. Det tar bara några minuter med hjälp av priskalkylatorn.

Kontakta oss så tar vi tillsammans Er företagskultur till en helt ny nivå.

Kontakta oss

Ej företag, ange "Privatperson" i detta fält.
Meny
Messenger icon
Chatta med oss!