fbpx

Skola & utbildning

Digitaliserad utbildning har aldrig varit mer aktuellt

Digitaliseringen av skola och utbildning är till för att förbättra möjligheterna för alla elever att nå målen med utbildningen.

Många av dagens skolor har sedan tidigare påbörjat resan mot en mer digital skola för andra blev det mer akut i samband med pandemins framfart.

Var rustade och förberedda för digital undervisning. Det finns en del saker på vägen som behöver samordnas för att snabbt få igång en väl fungerande digital skola.

Låter det övermäktigt? Vi hjälper er!

För en så enkel, smidig och kostnadseffektiv övergång utgår vi så långt de går från er redan idag befintliga digitala lärmiljö och bygger vidare på denna. Vi nyttjar i möjligaste mån de kommunikations- och undervisningsplattformer, digitala läromedel och lärresurser som ni redan har, där avtal och riktlinjer redan finns.

Under framfarten av Covid -19 blev behovet av digitalisering och smidiga onlinemöten akut. Vikten av en organiserad skoldag och god kommunikation mellan elever och lärare har aldrig varit större än i dessa tider.

Arbetar ni i skola eller förskola och behöver hjälp att komma igång med videomöten, onlinesessioner och synkroniserade system för att bibehålla kommunikationen med elever och lärarkollegor. Kontakta oss så hjälper vi er!

Man ska fokusera på det man är bra på! Pedagogen på eleven och teknikern på tekniken

Vi vill att pedagoger och lärare ska kunna lägga all sin energi och fokus på eleverna. Därför tar vi i vår tur hand om det vi är bäst på, den tekniska delen.

Usera är auktoriserade återförsäljare för några av de största varumärkena i branschen och vi har flera viktiga certifieringar som bekräftar vår kunskap.

Våra interaktiva skärmlösningar för utbildningssektorn är från världsledande tillverkare och garanterar kvalitativ utrustning. Läs mer om våra interaktiva skärmar från världsledande Avocor,

Som kund hos oss väljer ni om ni vill köpa utrustningen eller hyra en funktion av oss. Usera tillhandahåller olika alternativ på upplägg, läs mer under Finansiering. Vi erbjuder självfallet även möjlighet att teckna service och serviceavtal för den som önskar så. Det kan ni läsa mer om under Service och avtal

Vi hjälper er i övergången till digital skola och utbildning samt hantering, service och uppdatering av befintlig teknik. Kontakta oss redan idag!

Kontakta oss

Ej företag, ange "Privatperson" i detta fält.
Messenger icon
Chatta med oss!