fbpx

Ljudsystem

För åhörare med nedsatt hörsel finns det olika typer av kvalitativa lösningar, allt beroende på era krav och er budget

Örat måste kunna uppfatta ljud av tal och musik utan ansträngning, annars kan viktig information gå förlorad och för detta krävs modern ljudteknik. Oberoende av sammanhang, ett mindre möte, ett stort föredrag eller en musikföreställning så är det viktigt att alla åhörare hör allt som sägs oavsett var i lokalen man befinner sig.

Vill Du ha perfekt ljud vid presentation av information eller musik i andra mer öppna sammanhang, allmänna ytor och samlingsplatser så som bakgrundsmusik i hotellobbyn, dressyrtävlingen i ridhusmanegen, bandymatchen i idrottshallen eller allmän information i shoppingcentret krävs såklart även här ljudsystem av hög kvalité.

Det krävs modern ljudteknik för att örat ska kunna uppfatta ljud av tal och musik utan ansträngning

Vi levererar moderna högkvalitativa ljudanläggningar för alla miljöer och sammanhang

För föredragshållaren har vi alla typer av mikrofonlösningar som ökar möjligheten att bli hörd av alla, även åhörare med nedsatt hörsel och hörapparater.

Usera utrustar era mötesrum och lokaler med moderna högkvalitativa ljudanläggningar och mikrofonlösningar som möjliggör den bästa ljudupplevelsen för alla, oavsett miljö, situation eller typ av åhörare.

Som kund hos oss väljer ni om ni vill köpa utrustningen eller hyra en funktion av oss. Usera lämnar olika alternativ på upplägg och vad som ingår i dessa. Detta kan ni läsa mer om under Finansiering.

Kontakta oss redan idag för att säkerställa att Er ljudanläggning är ett system av hög kvalité som levererar det bästa för era åhörare.

Kontakta oss

Ej företag, ange "Privatperson" i detta fält.
Messenger icon
Chatta med oss!