fbpx

Interaktiva skärmar

Interaktiva skärmlösningar från världsledande tillverkare

Det krävs två saker för professionella interaktiva skärmlösningar och det är exceptionell kvalitet och problemfri användning. Vi har därför tagit fram de bästa tillverkarnas utbud av interaktiva skärmar som Ni kan använda i bland annat mötesrum, studios och klassrum.

Peka, skriv eller rita och gör allt lättare att visa. Skärmarna ersätter papper och penna och tekniken är enkel att lära sig.

Usera förespråkar interaktiva skärmar från Avocor. Då får Du en skärm som är utöver alla andra skärmar.

Avocor har idag tre stycken olika serier i sin portfolio:
E Serien, F Serien, WCD Serien och ALZ Serien. Ni kan även läsa mer om Avocor här.

Skapa, kommunicera och samarbeta med interaktiva skärmar

Våra interaktiva skärmar gör det möjligt att med fingrar eller penna skapa och samarbeta med kollegor eller kunder samt kommunicera med varandra. Man får en digital upplevelse där flera kan arbeta samtidigt och oberoende av varandra på samma skärm. På en interaktiv skärm är det enkelt att visualisera excellenta idéer för att driva företaget, projektet eller annat, framåt.

Vår världsledande tillverkare av interaktiva skärmar är Avocor med den senaste touchtekniken från FlatFrog

Vi vill att ni ska kunna arbeta och presentera med en skärm som är något utöver alla andra skärmar.

Därför tar vi fram en komplett lösning utifrån era behov. Storlek, stil och användningsområde spelar stor roll och vi ser därför till att få så mycket information av er som möjligt för att kunna möta era behov och önskemål och leverera en för er specialanpassad interaktiv skärm.

Vår världsledande tillverkare av interaktiva skärmar är Avocor med den senaste touch tekniken från FlatFrog.

Du kan läsa mer om Avocor’s skärmar nedan.

The F50 series F6550 F7550 F8650

Avocor F serien

F50 serien’s interaktiva samarbetsdisplayer representerar den allra senaste tekniken för touchscreen. F50 skärmen består av en vacker, slank och lätt design och erbjuder sömlös integrering och kompatibilitet med Unified Communications från tredje part. Njut av en överlägsen touch och whiteboard tack vare den dramatiskt tunna nästa generations
InGlass ™ tekniken. 2 mm optiskt bundet glas ger en jämn, exakt och ”pixel-perfekt” användarupplevelse.

Avocor E serien

E serien består av tre storlekar 65, 75 och 86 och innehåller spetsteknologi som levererar upp till 20 samtidiga beröringspunkter, vilket skapar en miljö som inspirerar till samarbete.

Denna serie är den första interaktiva displayen på marknaden som erbjuder ultratunna, optiskt bundna glas. Då det inte finns luft mellan mellan glaset och den faktiska bildskärmen, kommer användarna att njuta av en ”pixel perfekt touchupplevelse” med överlägsen skrivnoggrannhet och pennprestanda.

Optimerad för Windows 10 innehåller E serien ”kant-swipe-funktionalitet” som ger en sann ”tablet-liknande” upplevelse på en storformats displayskärm

Anti-reflex, anti-fingeravtryck glas ger en utomordentligt jämn och naturlig skriftupplevelse. Objektigenkänning läser av storleken på objektet som rör displayen och den övergår snabbt mellan penna, fingrar och handflator, vilket förbättrar användarupplevelsen. Den har den allra senaste i lätta LED-tekniken, en exceptionellt tunn skärm och 4K skärmupplösning som är visuellt fantastisk och de 30W framåtriktade högtalarna ger en skarp, klar ljudprestanda.

Avocor WCD Serien

Avocors Windows-optimerade skärmar sätter ribban för hur samarbete och produktivitet fungerar.

Denna allt-i-ett-lösning, videokonferens, whiteboard och pekskärm kombinerar en integrerad högkvalitativ kamera, stereohögtalare och en aktiv mikrofonuppsättning för att skapa en samverkande miljö för video.

Unikt för Avocors Windows-samarbetsdisplayer är den inbyggda IoT-sensorn som ansluter till plattformen Microsoft Azure Digital Twins. Den mäter miljödata så som rumstemperatur och ljusnivåer för att ge intelligent data åt anläggningschefer.

Vill ni veta mer om våra interaktiva skärmar? Kontakta oss redan idag så hjälper vi er med allt.

Kontakta oss

Ej företag, ange "Privatperson" i detta fält.
Messenger icon
Chatta med oss!