Interaktiva skärmar – en hjälpande resurs

På Usera AB hittar Ni många interaktiva skärmlösningar

Det krävs två saker för professionella interaktiva skärmlösningar och det är exceptionell kvalitet och problemfri användning. Vi har därför tagit fram de bästa tillverkarnas utbud av interaktiva skärmar som Ni kan använda i bland annat mötesrum, studios och klassrum. De ersätter papper och penna och tekniken är enkel att lära sig. Skärmarna finns i olika storlekar för olika miljöer. Peka, skriv eller rita och gör allt lättare att visa.

Vi på Usera förespråkar interaktiva skärmar från Avocor.
Avocor har idag tre stycken olika serier i sin portfolio, E-Serien, F-Serien och WCD Serien.

Skapa, kommunicera och samarbeta med interaktiva skärmar

Våra interaktiva skärmar gör det möjligt med fingrar eller penna skapa och samarbeta med kollegor eller kunder samt kommunicera med varandra. Man får en digital upplevelse där flera kan arbeta samtidigt och oberoende av varandra på samma skärm. Med interaktiva skärmar är det enkelt att visualisera excellenta idéer för att driva företaget, projektet eller annat, framåt.

Kompletta lösningar för interaktiva skärmar

Beroende på Ert behov av interaktiva skärmar, tar vi fram en komplett lösning. Storlek, stil och användningsområde spelar stor roll. Vi ser därför till att få så mycket information av Er som möjlig för att sedan kunna möta både behov och önskemål.

Vår världsledande tillverkare av interaktiva skärmar är Avocor med den senaste touch tekniken från FlatFrog.

Du kan läsa mer om Avocor’s skärmar nedan.

Avocor F50-Serien
Avocor E-Serien
Avocor WCD-Serien
Avocor F50-Serien

F50-serien’s interaktiva samarbetsdisplayer representerar den allra senaste tekniken för touchscreen-teknik. F50 skärmen består av en vacker, slank och lätt design och erbjuder sömlös integrering och kompatibilitet med Unified Communications från tredje part. Njut av en överlägsen touch och whiteboard på grund av den dramatiskt tunna nästa generations InGlass ™ -tekniken, medan 2mm optiskt bundet glas ger en jämn, exakt och pixel perfekt användarupplevelse.

Avocor E-Serien

E-serien består av tre storlekar, 65, 75 och 86, och innehåller spetsteknologi som levererar upp till 20 samtidiga beröringspunkter, vilket skapar en miljö som inspirerar till samarbete.
E-serien är den första interaktiva displayen på marknaden för att erbjuda ultratunna, optiskt bundna glas. Då det inte finns luft mellan mellan glaset och den faktiska bildskärmen, kommer användarna att njuta av en pixel perfekt touchupplevelse med överlägsen skriv noggrannhet och penn prestanda.
Optimerad för Windows 10, innehåller E-serien kant-swipe-funktionalitet som ger en sann tablettliknande upplevelse på en storformats displayskärm

Anti-reflex, anti-fingeravtryck glas ger en utomordentligt jämn, naturlig skriftupplevelse. Objektigenkänning känner igen storleken på objektet som rör displayen, övergår snabbt mellan penna, fingrar och handflator, vilket förbättrar användarupplevelsen. E-serien har den allra senaste i lätta LED-tekniken, en exceptionellt tunn skärm och 4K skärmupplösning som är visuellt fantastisk och de 30W framåtriktade högtalarna ger en skarp, klar ljudprestanda.

Avocor WCD-Serien

Avocors Windows-optimerade skärmar sätter ribban för hur samarbete och produktivitet fungerar.
Denna allt-i-ett videokonferens, whiteboard och pekskärm kombinerar en integrerad högkvalitativ kamera, stereohögtalare och en aktiv mikrofonuppsättning för att skapa en samverkande miljö för video.
Unikt för Avocors Windows-samarbetsdisplayer är den inbyggda, IoT-sensorer som ansluter till plattformen Microsoft Azure Digital Twins som mäter miljödata som rumstemperatur och ljusnivåer för att ge intelligenta data för anläggningschefer.

Vill Ni veta mer om våra interaktiva skärmar? Kontakta oss redan idag så hjälper vi Er med allt.

Kontakta oss

Meny
Messenger icon
Chatta med oss!