Bordsbrunn – slipp onödigt kabeltrassel!

En bordsbrunn är en perfekt lösning för att få bort kabeltrassel

En bordsbrunn är en perfekt lösning för att få bort kabeltrassel på bordet och gör även så att rummet ser snyggt samt prydligt ut. De kommer i många olika funktioner, former, färger samt storlekar och då vi vet att det kan vara svårt att hitta en bordsbrunn som passar Ert företag bäst, hjälper vi Er. Man underlättar kabelhanteringen och vi installerar bordsbrunnen så att uttagen nås av alla som sitter runt bordet.

Vi specialdesignar anslutningarna i Er bordsbrunn

Beroende på behovet och önskemålen så kan vi på Usera special anpassa anslutningarna i Er bordsbrunn. Oavsett hur många eluttag Ni behöver, om Ni är i behov av HDMI uttag, ljud, uttag för telefonladdare, USB eller nätverksuttag så hittar vi en komplett lösning åt Er. Vi mäter och fäller ner en bordsbrunn på skrivbord eller konferensbord så att det är lättillgängligt för alla. Vill Ni matcha resten av möblemanget för en snyggare design, finns det olika färger att välja mellan för Er bordsbrunn.

Vill Ni veta mer om en bordsbrunn från oss?

Om Ni behöver råd eller mer information om våra bordsbrunnar är Ni välkomna att kontakta oss. Vi lyssnar på Era önskemål, skräddarsyr en bordsbrunn efter behov och utför installationen. Ni kan även begära en kostnadsfri offert så tar vi tillsammans fram den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen på Er bordsbrunn!

Vill Ni veta mer om hur vi kan hjälpa Er, välkomna att kontakta oss.

Kontakta oss

Meny
Messenger icon
Chatta med oss!