fbpx

Hur fungerar ett styrsystem från Control4?

Ett smart styrsystem från Control 4 ger Dig ett modernt och enkelt liv. Med några få knapptryckningar styr Du det mesta i Ditt hus så som ljus, klimat, solskydd, ljud, bild, kameror, dörrlås. Att alla dessa funktioner i Ditt hem styrs från en och  samma enhet och med ett enda gränssnitt gör det hela unikt. Möjligheterna är oändliga.

Ge Ditt hem det smarta det förtjänar.

Framtidens hem kommer ständigt fortsätta att bli mer och mer uppkopplat. Men mer och fler anslutna tillval i Din vardag innebär även mer komplexitet för Dig som husägare när Du ska försöka kombinera dessa eller hantera dem från flera olika appar.

Ett operativsystem från Control4 tar bort den komplexiteten. Genom professionell design, installation, konfiguration och hantering sammankopplar man alla Dina hemteknologiska enheter under ett och samma operativsystem.

Precis som att Din bärbara dator, Din surfplatta och telefon har ett operativsystem så bör även Ditt anslutna hem ha det. Med ett operativsystem från Control 4 som plattform i Ditt smarta hem blir varje interaktion i Ditt hem enkelt. Nedan kan ni läsa mer om några anledningar till varför…

FÖRENKLA LIVET TILLSAMMANS MED TEKNIKEN

Ett operativsystem från Control 4 är en plattform som förenklar och samlar all teknik i Ditt hem. Systemet är tillräckligt robust och intelligent för att integrera upp till tusentals smarta enheter. Du kan ansluta och administrera praktiskt taget allt i hela huset, till och med Dina utomhusutrymmen.

DET ÄR ENKELT FÖR ALLA

Oavsett om Du integrerar Ditt smarta hem med Din telefon, en pekskärm, en handhållen fjärrkontroll, en knappsats på väggen eller helt enkelt med Din röst, så är gränssnitten och produkterna som finns i Ditt smarta enkla och användarvänliga för hela familjen.

ETT SYSTEM UPPBYGGT FÖR ATT KUNNA LITA PÅ

Precis som varje byggnad kräver en stark infrastruktur för VVS och el, bör Ditt smarta hem också byggas med en hållbar grund som kan hantera den teknik som redan finns i Ditt hem men även den teknik som Du kan tänkas vilja lägga till i framtiden; och det måste vara pålitligt. I över 15 år har Control4 levererat infrastruktur för smarta hem i nästan 500 000 bostäder världen över.

GER DIG FRIHET ATT VÄLJA

Från ljus till termostater, grindar till garageportar, till säkerhet och nästan allt däremellan möjliggör ett operativsystem från C4 att Du kan ansluta alla produkter och system som Du använder varje dag till en och samma enhet.

DIN INTEGRITET ÄR ALLTID SKYDDAD

Smarta hem och tillbehör kan göra väldigt häftiga saker, men hur hanteras Din information? (När man samlar fler anslutna enheter kan det finnas en oro för hur ens personliga information kommer att hanteras. Uppgifterna som genereras och hanteras i Ditt mest personliga utrymme – Ditt hem – är skyddade. De kommer inte att säljas. Inte delas. Ett operativsystem från Control4 kommer alltid att respektera och garantera Din personliga integritet.

PROFESSIONELL INSTALLATION AV DINA BEKVÄMLIGHETER OCH HEMMETS FACILITETER

För många husägare är det tidskrävande och komplicerat att installera, hantera och ansluta sig till hemmets bekvämligheter. När Du väljer att installera ett operativsystem från Control 4 görs detta av professionella certifierade installatörer som har all den kunskap och utbildning som behövs för att kunna designa och anpassa Ditt hem till ett tryggt, säkert och lättmanövrerat hem.

CONTROL4 ÄR DITT SMARTA HEM SPECIALANPASSAT FÖR DITT LIV

Det finns inte två familjer som önskar sina hem likvärdiga i funktion och teknik och därför finns det inte heller några smarta lösningar för hemmet som är identiska. Ett operativsystem från Control4 möjliggör ett uppkopplat hem som är anpassad efter just Din familj, dess behov, scheman och aktiviteter. Med Control4 kan Du även göra ändringar helt på egen hand när saker i ert schema eller i era unika utrymmen hemma behöver ändras. 

ANPASSAT FÖR DINA SPECIFIKA BEHOV

Med ett operativsystem från Control4 har Du möjlighet att ansluta Ditt smarta hem där det känns mest förnuftigt att börja utifrån behov och budget. Kanske väljer Du att inledningsvis ansluta ert vardagsrum. Du har sedan möjlighet att lägga till mer och fler enheter och rum till Ditt smarta hem precis som Du själv önskar. Om Du behöver ansluta andra tredjepartsenheter säkerställer Ditt operativsystem från Control 4 att de också kan läggas till i Ditt smarta hem. 

Kontakta oss för att veta mer om vad ett styrsystem från Control4 kan göra för Dig och Ditt hem.

Vill Du veta mer om våra lösningar för ett smart hem från Control4 är Du välkommen att kontakta oss.

Önskar Du finansiera Din investering, vänligen läs mer om detta under finansiering.

Ett smart hem skapat utifrån era behov och önskemål? Kontakta oss så kan vi redan idag börja skissa på ert förbättrade hem.

Messenger icon
Chatta med oss!