Trådlös bildöverföring – För en sladdfri presentation

Slipp sladdar och trassel med trådlös bildöverföring på kontoret!

Inom trådlös bildöverföring har vi selekterat produkter, som vi har testat och som vi vet ger bra resultat. Oavsett om Ni vill kunna dela skärm, göra jämförelser i dokument tillsammans eller hålla i presentationer för större möten så hjälper vi Er med det Ni behöver. Våra lösningar för trådlös bildöverföring passar de flesta kontoren och vi anpassar oss efter företagets önskemål.

Hur funkar trådlös bildöverföring?

Trådlös bildöverföring fungerar på så sätt att man kopplar upp datorn, telefon eller surfplattan till skärm eller projektorn för att få en större bild, utan att trassla med sladdar mellan apparaterna. Vid till exempel en större konferens eller i skolsalar blir det smidigare då vem som helst, oberoende på placering i rummet, kan visa media utan anslutning av fysiska kablar.

Kontakta oss för trådlös bildöverföring

Vill Ni veta mer om våra lösningar för trådlös bildöverföring är Ni välkomna att kontakta oss. Vi vill gärna veta mer om behovet och ser över vad vi kan erbjuda Er för att det ska bli så smidigt som möjligt. Vi kommer med råd och rekommendationer samt att vi utför hela installationen!

Kontakta oss redan idag så tar vi fram rätt produkter anpassade för Era ändamål och behov.

Kontakta oss

Meny
Messenger icon
Chatta med oss!