fbpx

Streaming

Ställ inte in. Ställ om! Tänk modernt, streama era möten, live, rakt ut i etern

Trots rådande pandemi behöver vi fortfarande träffas. Ställ inte in möten och konferenser. Ställ om!

Den traditionella formen för möten och events där vi möts öga för öga har tillfälligt förändrats till digitala möten, virtuella sammankomster och streamade event.

Effektiva möten, event och föreläsningar sker idag via liveströmmar, så kallad streaming. Det är ett smidigt och effektivt sätt att kommunicera med anställda, kunder och elever utan att man möts personligen.

Streaming i sig är inte ett nytt begrepp. Vi har använt oss av streaming inom TV, film och musik i en evighet där det största och mest använda forumet är Youtube men som mötesform är det ett modernt och nytänkande sätt.

Låter det avancerat och komplicerat? Lugn!

Vi hjälper er med kunskap, teknik, support och alltid med enkelhet för Dig som användare i fokus!

Funktionen i sig är inte ny. Streaming har pågått länge inom TV, film och musik så kunskap och erfarenhet finns det gott om!

Streaming innebär att man i realtid spelar upp ljud- eller videofiler på en dator, surfplatta eller mobiltelefon från en webbplats samtidigt som filerna överförs i ett nätverk. Det innebär att Du kan sända Din föreläsning, Ditt möte eller event med flera kameror och andra bildkällor rakt ut i etern till Dina anställda, elever eller mötesdeltagare.

Du kan skydda era sändningar om innehållet är av känslig eller privat karaktär. Till exempel kan internmötet för alla anställda skyddas mot obehöriga genom inlogg och lösenord. Är det exempelvis ett icke kostnadsfritt webinar kan man använda sig av en funktion där man i samband med signering till mötet betalar och på så vis får access till sändningen.

Kontakta oss så hjälper vi er med era streamade möten, presentationer, föreläsningar och event.

Kontakta oss

Ej företag, ange "Privatperson" i detta fält.
Messenger icon
Chatta med oss!