fbpx

Mårtenssons Trafikskola väljer Usera som officiell IT-Partner

Mårtenssons Trafikskola har på 4 år expanderat från 3 st trafikskolor till 24 st, geografiskt spritt över hela landet. Det är en fantastisk utveckling som i sin tur kräver sin logistik kring organisation och intern kommunikation.

Usera fick i uppdrag att implementera Office 365 i hela organisationen och under hösten 2019 digitaliserades hela trafikskolans verksamhet. Detta innebär att de nu har möjlighet att arbeta tillsammans digitalt oberoende var i landet, eller världen för den delen, de befinner sig. Oavsett om det är videomöte via Teams, planering eller filhantering som ska utföras så sker detta digitalt tack vare alla de möjligheter som Office 365 erbjuder.

Vi på Usera AB gillar att förenkla vardagen för företag och deras arbetsflöden. Vill ni också öka effektiviteten inom företaget genom att lägga organisation och intern kommunikation på en digital nivå. Varken geografisk placering eller Covid -19 kan hindra er från att hålla businessen rullande. Vi integrerar, installerar och konfigurerar inte bara programvaran utan tillhandahåller även det ni behöver i form av eventuell kringutrustning så som headset, webcams, laptop o s v. Självklart levererar vi dessutom allt ni behöver ända hem till Er dörr i Er privata bostad.

Messenger icon
Chatta med oss!