fbpx

Lotten Stigen

Administration

Lotten Stigen porträtt

Hela vår organisation är uppbyggd utifrån Microsoft Teams. Det är ett oslagbart verktyg när det kommer till organisation och effektivitet.

/Lotten Stigen

Vi lät Lotten Stigen, administrativt ansvarig, svara på några frågor om vem hon är, hennes uppgifter på Usera och lite tankar om vikten av en välstrukturerad organisation.

Vem är du

Jag är Lotten, 41 år och mamma till 4 fina, vilda killar. Jag mår som allra bäst av att få hjälpa andra, känna mig behövd, vara tillgänglig och behjälplig. Jag trivs som en liten spindel i nätet, är nyfiken, frågvis och tycker om möjligheten att få vara med på ett hörn lite överallt. Jag brinner för information och struktur.

Hur ser en arbetsdag ut för dig

Åh, det ena är aldrig den andre lik. Vilket är det jag gillar mest med mitt jobb. Mina sysslor är framförallt administrativa och det kan vara allt från marknadsföring, uppdatering av hemsida, inventering, hantering av fakturor, kvitton och bokföring till förberedelser av möten samt hålla ordning och skapa en trevlig arbetsplats för mina kollegor.

Hur skapar man en välstrukturerad organisation i ögonen på en administrativ arbetare?

Jag organiserar min dag genom att arbeta i Microsoft Teams. Hela vår organisation är uppbyggd utifrån Teams. Det är ett oslagbart verktyg när det kommer till organisation och effektivitet. Du kan integrera så gott som vilket verktyg som helst som underlättar för företaget. I korta drag, du skapar olika team, med berörda anställda. Till teamet integreras sedan exempelvis kalendrar, filer, checklistor, timrapportering, kvittohantering, anteckningar, chatt, mötesanteckningar eller andra, för ert företag, viktiga komponenter.

Vi har under allt för lång tid haft en extrem arbetssituation. En situation som vi ännu inte ser något slut på. Det finns verktyg som underlättar i dessa tider och möjliggör en fortsatt professionell kommunikation och dialog med era kunder och anställda. Vi har hjälpt många företag att flytta över sitt arbete till Microsoft Teams för att de ska klara av att upprätthålla sin verksamhet under dessa speciella förhållanden. Så som mångas arbetssituation ser ut idag med anledning av pandemins framfart är Teams ett genialiskt verktyg. Du har allt material som du behöver och du kan interagera och kommunicera med dina arbetskamrater och kunder på ett väldigt smidigt sätt oavsett var du befinner dig. Många använder idag Teams endast för videomöten, men där finns så mycket mer i det verktyget som är guld värt för företagaren.

Vad är det bästa med ditt jobb

Det är nog just det, variationen och kunna vara behjälplig lite överallt. Jag har jobbat på Usera i 2 år och mina arbetsuppgifter har varierat en del allteftersom företaget expanderat och rekryterat nya kollegor specialiserade inom vissa arbetsområden.

Vad gillar du att göra när du inte är på jobbet

När jag inte är på jobbet gillar jag att vara hemma. Mina barn och mitt hem är mitt största intresse. Efter läxor, middag, mys i soffan, läggning och andra vardagsbestyr så hinner jag inte med så mycket mer. Det kommer ju dessvärre en dag då inte kidsen vill hänga med mig på samma sätt längre och då blir det en ypperlig tid att vidga mina vyer intressemässigt…

Kontakta oss så tar vi tillsammans er företagskultur till en helt ny nivå.

Kontakta oss

Ej företag, ange "Privatperson" i detta fält.
Messenger icon
Chatta med oss!