fbpx

Lediga tjänster

Vill Du också älska att gå till jobbet? Varje dag? Sök en tjänst hos oss!

På Usera älskar vi vårt jobb och vi älskar nöjda kunder. Passionen till vårt arbete i kombination med viljan att ständigt utvecklas driver oss framåt, hela tiden.

Vi kommer alltid att vara ett sammansvetsat litet gäng som levererar. Vi tänker kvalité före kvantitet och vår styrka finns i det lilla och personliga.

Att vara en del av Usera är att vara en del av vårt pussel. Varje bit är lika viktig och vi är inte nöjda förrän alla bitar hamnat på rätt plats.

Det är lättare och går snabbare att lägga ett pussel med färre antal bitar än flera hundra. Därför levererar vi snabbt med hög service, få mellanhänder och kortare handläggning.

I takt med att uppdragen blir fler behöver vi utöka vårt team. Vill Du vara en bit i vårt pussel så skicka in en spontan ansökan eller välj att söka någon av tjänsterna i listan nedan.

Inför den utvecklingsfas som vi nu står, är vi i behov av att utöka vårt team med ytterligare en installatör.

Usera projekterar och installerar kompletta ljud- och bildsystem, intelligenta tekniska lösningar av högsta kvalité i allt från kontor till konferensanläggningar, skolor och köpcentrum och vi har kunder inom kommun, landsting samt privata och publika företag. Vi arbetar även mot privatpersoner och projekterar och utför installationer av smarta intelligenta hem, kompletta lösningar av högsta kvalitet.

Vi ser att Du som söker har mycket god verktygsvana samt grundläggande kunskap inom ljud, bild och nätverk. En god systemvana och ett brinnande intresse för tekniska lösningar, datavetenskap och datateknik är värdefullt.

Du behöver inte vara högutbildad eller sitta på lång arbetslivserfarenhet för att passa in i vårt Userateam. Vi välkomna mer än gärna någon som vill växa och formas tillsammans med oss. Engagemang, intresse och kärlek till Usera och det vi gör samt en härlig teamkänsla är det väsentliga.

Välkommen med Din ansökan!

Vi lägger inte bara pussel. Vi arbetar, utvecklas och expanderar också. Därför behöver vi Dig. En positiv och framåt person som brinner för det nära och personliga som ett mindre företag som Usera kan erbjuda.

Som säljare hos oss behöver Du ha ett gott självförtroende och älska att bygga relationer. Du ska vara ansvarstagande, strukturerad och serviceinriktad.

Förutom kunskap inom uppsökande sälj så har Du med fördel kunskap i form av brinnande intresse, arbetslivserfarenhet och/eller studier inom teknik, ljud och bild.

När vi letar efter nya människor till vårt team är inte utbildning och arbetslivserfarenhet det viktigaste. Vi välkomna mer än gärna någon som vill växa och formas tillsammans med oss. Engagemanget och kärleken till det vi gör samt en härlig team känsla är det väsentliga.

Välkommen med Din ansökan!

Hej där,

vi vet att det finns guldkorn där ute. Kanske är Du ett?

Vet Du att Du är en perfekt matchad pusselbit till vårt Userateam men inte tycker att Du passar att söka någon av våra lediga tjänster ovan då tycker vi att Du ska lämna in en spontan ansökan.

Har Du engagemang, en härlig teamkänsla och är en positiv och framåt person som brinner för det nära och personliga som ett mindre företag som Usera kan erbjuda då är Du varmt välkommen med Din ansökan.

”Det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säkert”

/Pippi Långstrump

Ansökningsformulär

Messenger icon
Chatta med oss!