fbpx

Från ljus till brilliant

Belysning är inte längre bara en lampa i Ditt hem. Belysning är estetik som tar Ditt hem till ljusnande höjder.

Filmuppvisningen med familjen blir magisk, kvällen med gästerna blir harmonisk eller fylld av fest, vilket Du vill. Semestern blir trygg och stämningen för en middag på tu man hand blir förförisk.

Ljus idag är inte en glödlampa, en switch-knapp. Ljus idag är perfektion och Du bestämmer hur, när och var, alltid. .

 

Det är ljus när du behöver, där du behöver, varje gång.

Smart hem – smart ljus – perfekt hus. Ditt hus vet exakt när, var och hur det ska lysa eller inte lysa.

Lägg Din tid och energi på annat än att fundera på om Du glömde släcka lampan, om ytterbelysningen är tänd när barnen kommer hem och slipp famla runt i mörkret vid ett nattligt toalettbesök. Vi hjälper Dig att installera smart belysning i Ditt hem

No hands – röstkontrollerat bekvämt hem

Be Ditt kök att tända lamporna när du kommer med armarna fulle med matkassar. Tala med matsalen när Du önskar dämpa belysningen under middagen eller be den höja den när det är dags för barnens läxor eller en stunds läsning i vardagsrummet.

Vill Ni veta mer om våra lösningar för trådlös bildöverföring är Ni välkomna att kontakta oss. Vi vill gärna veta mer om behovet och ser över vad vi kan erbjuda Er för att det ska bli så smidigt som möjligt. Vi kommer med råd och rekommendationer samt att vi utför hela installationen!

Kontakta oss redan idag så hjälper vi Dig hela vägen till ett bekvämt magiskt och smart hem.

Det finns egentligen inga faktiska gränser bara tekniska möjligheter för hur bekvämt, smidigt och smart Du vill ha Ditt hem. Du bestämmer. Tillsammans tar vi fram den plattformen som passar Dig, dina behov och Din budget.

Kontakta oss redan idag så tar vi fram rätt produkter anpassade för Era ändamål och behov.

Kontakta oss

Ej företag, ange "Privatperson" i detta fält.
Messenger icon
Chatta med oss!