fbpx

Demobokning

Ta tillfället i akt att testa de allra senaste inom mötes- och presentationslösningar.

Driver Du eller arbetar på ett företag som vill ligga i framkant med den tekniska utrustningen men inte vågat ta steget att investera? Vi erbjuder Er att testa produkter och funktioner under en 30-dagars period.
Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till Dig.

 

 

 

 

 

 

 

Villkor

 • Leverans
  Usera AB levererar ut produkten/erna till kund och hjälper till med eventuell inkoppling och anpassningsjusteringar inom Öresundsregionen. Utanför detta område men inom Skåne, Halland eller Blekinge län kommer anpassningar göras innan demoprodukten/erna skickas ut. Vi skickar inte demoprodukter utanför Skåne, Halland eller Blekinge län om inte annat är överenskommet.

 

 • Returer och emballage
  Demoprodukter skall returneras till Usera AB senast dagen efter att den 30 dagar långa testperioden passerat, om inte annat är överenskommet.

  Försändelsen inklusive samtliga tillbehör ska skickas som spårbart paket väl emballerat i originalförpackning. Om demoprodukten/erna samt eventuella tillbehör inte returneras enligt bestämd tidsram eller i likvärdigt skick som produkten/erna levererades ut i, förbehåller sig Usera AB rätten att fakturera för produkten/erna enligt gällande prislista alternativt för den kostnad som det innebär att återställa/komplettera upp produkten/erna till ursprungligt skick.
  Returkostnad står kunden för och produkten/erna ska returneras som spårbart paket till:
  Usera AB
  Produktvägen 12D
  24643 Löddeköpinge

 

 • Ansvar
  Usera AB ansvarar för produkten/erna fram till att Du som kund mottagit eller kvitterat ut godset. Du som kund ansvarar för produkten/erna fram till att Usera AB mottagit godset efter att testperioden har löpt ut.

 

 • Övriga kriterier
  Du som ansöker om att låna demoprodukt får inte arbeta i konkurrerande företag inom det området som Usera AB är aktiva. Usera AB bedömer om detta är fallet.

 

 • Övriga information
  Usera AB förbehåller sig rätten att inhämta kreditbedömning av kunden.
Messenger icon
Chatta med oss!