fbpx

Sasan Zanganeh

Operativt ansvarig

Vi ser en trend även efter pandemin där folk fortsatt väljer att arbeta mer hemma.

/Sasan Zanganeh

Sasan Zanganeh, operativt ansvarig i företaget, fick svara på några frågor om vem han är och vad han gör och hur han tror att de framtida kontoren kommer att se ut!

Vem är du Sasan?

Sasan heter jag och jag är 33 år gammal. Jag är operativt ansvarig på Usera. Det innebär i korthet att jag ansvarar för att hålla igång den dagliga försäljningen, driften och marknadsföringen av bolaget. Jag har jobbat på Usera sedan maj 2020, men jag har arbetat inom branschen i 7 år.

Hur ser en arbetsdag ut för dig?

En typisk dag för mig kan vara att omsätta kunders smärtor och önskemål till faktiska lösningar. Med smärtor menar jag till exempel att kunden har en utmaning i sin vardag som hindrar dem från att uppnå full potential eller de mål som de önskar. För att ta ett aktuellt exempel i och med pandemins framfart där digitaliseringen har kommit att bli extremt viktig. Om kunden inte har någon som helst tanke på hur deras företag ska samverka digitalt innebär det en smärta och det är precis sådant som vi hjälper till med.

Vad är det bästa med ditt jobb?

De bästa med mitt jobb är givetvis att träffa kunderna. Prata med dem om deras behov och önskemål, höra deras anekdoter och egentligen vilken story de har. Det tycker jag är jätteroligt och spännande. Sedan brinner jag starkt för verksamhetsnytta. Det kan vara att jag hjälper företag X med att bygga mötesrum och när jag kommer dit ett halvår senare, vandrar genom korridoren och ser att alla sitter i dessa rum och nyttjar tekniken precis på det sätt de hade önskemål om. Det gör det roligt att gå till jobbet!

Hur tror du att arbetsplatserna kommer att se ut i framtiden?

Vi ser en trend även efter pandemin där folk fortsatt väljer att arbeta mer hemma. Jag tror därför att vi kommer se företag lägga fokus på att kontoret blir en mötesplats och individuellt arbete kommer att ske mer hemifrån. Vi på Usera kommer fortfarande ha vår spetskompetens inom mötesplatser och konferensteknik men vi kommer att slå ett extra slag för funktionella och driftsäkra hemmakontor där vi även vill erbjuda våra service- och supporttjänster. Vad detta innebär för Usera är att vi måste bli mer inriktade på hemmamarknaden. Att arbeta hemma kräver inte bara en snygg utan framförallt en ergonomisk och praktisk installation och man bör inte ingripa på boarean. Du vet ju själv hur det är att sitta med en laptop vid köksbordet. Om det inte är rumpan som tar stryk så är det ryggen. Det är inte hållbart. Eftersom vi har en pandemi som uppmuntrar oss till att arbeta hemifrån, så kommer arbetsgivaren i framtiden också stötta hemmaplatserna med arbetsverktyg. Usera vill leverera denna tjänst till människors hem och hjälpa kunder med denna smärta.

Sista frågan, vad gillar du att göra utanför jobbet?

Just nu är jag insnöad på träning och framförallt ”hemmagymmande” i form av kroppsviktsträning. Sen går givetvis playstation 5 varmt.

Kontakta oss så tar vi tillsammans er företagskultur till en helt ny nivå.

Kontakta oss

Ej företag, ange "Privatperson" i detta fält.
Messenger icon
Chatta med oss!