fbpx

Office 365

Usera är Microsoft Silverpartners och levererar allt för hela Microsoft 365 lösningen

Usera är Microsoft Silverpartners. Det innebär att vi är certifierade och utbildade leverantörer och att Ni kan känna Er trygga med att vi på ett professionellt sätt levererar, konfigurerar och utifrån behov hanterar allt som Office 365 för företag har att erbjuda.

Vi hanterar allt kring konfigurationen av användare, delade resursers kalendrar så som rum eller bilar, vi instruerar er i hur videokonferenser via Teams arrangeras på bästa sätt samt hur Ni kan jobba effektivare som företag med Teams och andra produktiva applikationer.

När systemet sitter på plats hjälper vi Er med hur Ni med Er konferensutrustning kan integrera och maximera möjligheterna med O365 Business och dess samarbetsfunktioner.

Möjligheterna för Ditt företag är oändliga med Office 365. Här finns flexibla lösningar och smidiga sätt att arbeta tillsammans oavsett geografisk placering. Ni kan samarbeta och synkronisera data i molnet och Ditt företag skyddas med det senaste inom säkerhetslösningar. Microsoft 365 Business har allt!

Microsoft Silverpartner
Office Microsoft Partner

Har ni bekymmer med er Office 365 lösning? Krånglar e-posten? Synkroniserar inte dokument och annan data som den ska? Vi hjälper Dig!

Sitter ni redan i en befintlig Office 365 miljö men behöver hjälp eller önskar byta leverantör för lösningen? Krånglar e-posten, synkroniserar inte data? Har ni bekymmer med att koppla upp sig eller ansluta till videomöten?

Det är enkelt att få hjälp från oss och något så viktigt som e-post och mjukvara måste fungera. Det kan inte vänta på att bli åtgärdat, tid är pengar i arbetet.

Klicka på “O365 Support” nedan och följ instruktionerna så kan vi starta migrering till officepaketet, Teams och alla dess andra fördelar, se nedan, redan idag.

  • Windows 10 Business
  • Office-paketet med Word, Excel, PowerPoint med flera
  • E-post och kalenderhantering
  • Teams med chatt, onlinemöten, videokonferens mm
  • Molnlagring
  • Säkerhetsfunktionalitet

Usera är med Er hela vägen oavsett om ni redan sitter i O365 miljön eller önskar gå över till detta

Vill Du veta mer om plattformen O365 och dess möjligheter, alternativt önskar konfigurationsjusteringar av befintlig tjänst eller uppläggning av ny tjänst är Du varmt välkommen att kontakta oss.

Med Office 365 är möjligheterna oändliga. Vi hjälper Er under hela processen. Välkomna att kontakta oss.

Kontakta oss

Meny
Messenger icon
Chatta med oss!