fbpx

Joy Klemt

Marknadsföring

Profilfoto Joy

Företag ska med lätthet kunna komma till kunden inte tvärtom

/Joy Klemt

Joy Klemt, Useras Sälj- och marknadskoordinator spekulerar om framtidens företag, miljötänk och vikten av kunna ”connecta” digitalt och viktigast av allt, att det digitala mötet ska leverera samma värde som det fysiska mötet.

Vem är du Joy?

Jag är 23 år. Jag började arbeta deltid på Usera hösten 2020 som innesäljare med uppgift att hitta nya potentiella kunder. I dag arbetar jag även med andra uppgifter som marknadsföring i våra sociala kanaler. Jag läser just nu min filosofie kandidat i Service Management på Lunds universitet och om allt går enligt plan är jag klar till sommaren.

Vad gör du på jobbet?

Eftersom jag studerar 100% jobbar jag deltid på Usera. Arbetet med att utveckla våra sociala kanaler är ett nytt projekt. Mina arbetsuppgifter varierar med allt ifrån fotografering till textproduktion och strategier, vilket är väldigt spännande.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det bästa med mitt jobb är att ha kollegor med hög kompetens i en framtidsbransch, vilket gör det väldigt roligt att arbeta på Usera. Jag gillar också att jag måste tänka kreativt. Usera är också  i en expansiv fas, vilket är en resa som är spännande att vara med om.

Vad anser du är viktigt för företag i framtiden?

Jag är född på sent 90-tal vilket innebär att jag tillhör generation Z som är uppkopplade på nätet dygnet runt. Vi ställer andra krav på företag idag, krav som tidigare generationer inte har haft. Företag ska med lätthet kunna komma till kunden och inte tvärtom. Detta är viktiga frågor för de flesta organisationer idag. Framtida arbetsplatser måste därför ha möjlighet att vara globalt sammanlänkade och miljömedvetna och Usera erbjuder just detta. Det är ett företag som arbetar för att connecta människor utan att man behöver resa.  Usera vill utveckla detta område för andra verksamheter. Vi vill att kunder på ett enkelt sätt ska kunna ha digitaliserade möten som ger samma värde som ett fysiskt möte. Dessa områden passar vår generation väldigt bra.

Vad gillar du att göra utanför jobbet?

Jag har många olika intressen som träning, surf, skidåkning, men det jag lägger mest fokus på är musik. Jag har ett band där jag spelar trummor. Vi repar två gånger i veckan i vår goa lokal på hemgården i Lund. Tanken är att släppa någon egenskriven låt när vi känner oss tillräckligt nöjda med vår musik.

Kontakta oss så tar vi tillsammans er företagskultur till en helt ny nivå.

Kontakta oss

Ej företag, ange "Privatperson" i detta fält.
Messenger icon
Chatta med oss!